Dalton Offroad – Info

2018 blev året hvor vi genstartede en underafdeling af Dalton Banden MC, kaldet Dalton Offroad.

Vi havde gang i det i Vendsyssel i 2004-07, men lukkede det ned pga. besværligheder med at mødes pga flytning til andre landsdele.

Vhja. en trailer beregnet til transport af mc’er det problem nu løst og friske offroadere er blevet indkøbt, så projektet kan genstartes, da det jo, som de der har prøvet det ved, er super sjovt og spændende at køre offroad.

Og det behøver ikke at være vanvittigt dyrt, eller krævende mht ens egne evner.

Vi har valgt bittesmå XT 250′ere at køre på, fordi den er nem at håndtere, meget udbredt og kendt som en slidstærk maskine og den kan fås for 12-14k nysynet.

250 cc er rigeligt til terræn. Jo mindre jo bedre nærmest, når det handler om pilotens muligheder for at håndtere maskinen i løst sand, på stejle bakker oa.

Vi kører også på småveje af og til, dvs asfalt.

Indtil videre har vi kun ruter i Vendsyssel og lige syd for, og så en plan om at tage færgen fra Hirtshals og udforske de nærmest norske bjergveje.

Har DU en mindre offroader og har lyst til at joine vores ture (i Vendsyssel), så send besked i “kontakt”, andet sted på siden.

—–

Ligesom med gadeafdelingen i Dalton Banden MC, har vi valgt at sætte limit i Dalton Offroad mht hvilke maskiner, vi ønsker at have med i banden, for at undgå uheldige match, som f.eks BMW R1250GS vs XT 250.

Max str vi gider følges med er nok 350 cc – evt. noget meget gl. 500 cc. Og max omkring 35 hk.

Kun rene offroadere, der magter strandkørsel.

Mvh Joe Dalton